Jämtlandstriangeln

Jag, Lillen och Oscar har fjällvandrat i vått och torrt. Vi gick närmare 50 km mellan Storulvån, Sylarna och Blåhammaren. Att gå mellan stationer rekomenderas starkt. Vi sov i tält och lagade vår egen mat vilket drog ned kostnaderna lite. Men helt gratis är det inte om man vill ha tillgång till torkrum, dusch, bastu, kök, skötbord och allmän service. Det är skönt när man går med liten plutt!

En kväll gick vi och lade oss uppe bland molnen. En morgon vaknade vi i en sjö. Växlande väder och känslor men såhär i efterhand är vi glada och nöjda efter vårt lilla äventyr. Vi har lärt oss att vi måste ha en bättre bärstol, rejälare kläder till den lille killen och kanske lite mer varierad mat. Men i övrigt var det helt klart ett vinnande koncept!

Kommentarer
Postat av: Jesper Lundmark

Vad härligt! Jag och min gravida tjej gick samma sträcka i juli! Kul att se att det går bra att gå den med bebbe också! =) Hoppas det är bra med er! Kram / Jesper

2011-08-17 @ 19:42:07
Postat av: Elin Lockneus

Jaha! vad kul! Så du ska bli pappa alltså? Stort! Och vad kul! Grattis! jo allt går med bebbe, man måste bara välja själv vad som känns okej för hela familjen och ta det vid lagom ålder. Kanske inget för en spädis. Men om ett år eller så! :)



Allt är fint med oss! Sköt om er!

Kramar

2011-08-17 @ 19:53:57
URL: http://studentmedbarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0